Besplatna dostava za iznose veće od KM 800.

S narudžbenicom u vrijednosti od KM 800 ili više, dostavit ćemo vam lampe besplatno! Narudžbe koje su napravljene prije 22.00 uur će biti poslane isti dan.

Politika vraćanja u roku od 30 dana

Ponekad se desi da niste potpuno zadovoljni proizvodom. Tada ga, naravno, možete vratiti. Rado ćemo se pobrinuti za to. Možete vratiti svoju kupovinu u roku od 30 dana od isporuke.

Peha pokrivni okvir 1-struki živi bijeli

11,95 KM
this price may change in 6 days
Inkl. PDV

Besplatna dostava od 800 KM

Trebate pomoć?

Naš tim je na raspolaganju 5 dana dana u sedmici.

Svake sedmice naše cijene mogu se mijenjati zbog dostupnosti zaliha i prodaje prethodne sedmice. Cijene se stoga mogu povećati ili smanjiti, ali također mogu ostati iste kao prije. Dan kada će cijena biti ponovno postavljena označen je brojem dana naveden


Lampaisvjetlo navodi uštedu uvijek na osnovu preporučene cijene. Ova preporučena cijena (MSRP) je preporučena maloprodajna cijena proizvoda od strane proizvođača. Lampaisvjetlo navodi preporučenu cijenu kao referentnu cijenu.

Detalji

Upotpunite svoj dom Peha pokrivnim okvirom jednostavnim živim bijelim. Svojim bezvremenskim dizajnom, ovaj okvir se savršeno uklapa sa bilo kojim prekidačem. Brend ETH jamči kvalitetu i održivost. Sa kompaktnim dimenzijama pakovanja od 0,5 cm u visinu, 8,2 cm u dužinu i 8,2 cm u širinu, ovaj pokrivni okvir je praktičan i elegantan. Nadogradite svoje prekidače rafiniranim izgledom Peha-inog živog bijelog okvira.

Više informacija

Više informacija
Detalji o proizvodu 
Broj artikla14833
Mogućnost prigušivanjaNe, prigušivač nije uključen
Opće 
EAN04010105201819
BrendETH
Sizes & Weight 
Dimenzje pakovanjaVisina 0,5 cm - dužina 8,2 cm - širina 8,2 cm

Usluga i povrati

Usluge Usluge

Ovdje smo za tebe da stvorimo više prostora za atmosferu. Zato dobijaš 30 dana period razmišljanja pri kupovini, svi naši proizvodi dolaze sa garancijom, i lako smo dostupni 5 dana dana u sedmici.

Povrati Povrati

Ako niste zadovoljni narudžbom, možete nam je vratiti. Imate 30 dana za potpuni ili djelomični povrat narudžbe.

Imate 30 dana za potpuni ili djelomični povrat narudžbe.[email protected].

  • Besplatna dostava od KM 800
  • 30 dana besplatnog povrata

Pitanja o proizvodu

Još uvijek nema pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!