Besplatna dostava za iznose veće od KM 800.

S narudžbenicom u vrijednosti od KM 800 ili više, dostavit ćemo vam lampe besplatno! Narudžbe koje su napravljene prije 22.00 uur će biti poslane isti dan.

Politika vraćanja u roku od 30 dana

Ponekad se desi da niste potpuno zadovoljni proizvodom. Tada ga, naravno, možete vratiti. Rado ćemo se pobrinuti za to. Možete vratiti svoju kupovinu u roku od 30 dana od isporuke.

Set od 3 LED žarulje sa žarnom niti 240V 4W 370lm prozirno 2700K

2.895,00 KM 2.695,00 KM
this price may change in 4 days
Inkl. PDV

Ovaj proizvod ispunjava uslove za besplatnu dostavu

Trebate pomoć?

Naš tim je na raspolaganju 5 dana dana u sedmici.

Svake sedmice naše cijene mogu se mijenjati zbog dostupnosti zaliha i prodaje prethodne sedmice. Cijene se stoga mogu povećati ili smanjiti, ali također mogu ostati iste kao prije. Dan kada će cijena biti ponovno postavljena označen je brojem dana naveden


Lampaisvjetlo navodi uštedu uvijek na osnovu preporučene cijene. Ova preporučena cijena (MSRP) je preporučena maloprodajna cijena proizvoda od strane proizvođača. Lampaisvjetlo navodi preporučenu cijenu kao referentnu cijenu.

Detalji

Vrlo lijep izvor svjetlosti za svakoga ko želi da napravi iznenađujući izgled! Tradicionalno ogledalo sa najsavremenijom LED tehnologijom i prekrasnim filamentima... Savršena kombinacija! Na ovaj način možete u kratkom roku stvoriti atmosferski ambijent u svom domu! Ova prekrasna LED žarulja sa žarnom niti ima krunsko ogledalo kroz koje se svjetlost zrači prema stražnjoj i bočnoj strani. Sa ovom LED žarnom niti, uključujući gornje ogledalo, ostavlja se utisak da se svjetlost zrači unazad umjesto naprijed. Zahvaljujući gornjem ogledalu, LED izvor svjetlosti daje jedinstven efekt u vašoj dnevnoj sobi ili blagovaonici. Sada još jeftinije kao set od 3 komada!

Više informacija

Više informacija
Detalji o proizvodu 
Broj artikla02181
ArmaturaE27
Mogućnost prigušivanjaNema mogućnost prigušivanja
Kelvin2.700 K - 0 K
Opće 
EAN08718881073885
BrendCalex
Težina0.1 kg
Sizes & Weight 
Opšte dimenzijePrečnik 6 cm - visina 10,5 cm

Usluga i povrati

Usluge Usluge

Ovdje smo za tebe da stvorimo više prostora za atmosferu. Zato dobijaš 30 dana period razmišljanja pri kupovini, svi naši proizvodi dolaze sa garancijom, i lako smo dostupni 5 dana dana u sedmici.

Povrati Povrati

Ako niste zadovoljni narudžbom, možete nam je vratiti. Imate 30 dana za potpuni ili djelomični povrat narudžbe.

Imate 30 dana za potpuni ili djelomični povrat narudžbe.[email protected].

  • Besplatna dostava od KM 800
  • 30 dana besplatnog povrata

Pitanja o proizvodu

Još uvijek nema pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!