Besplatna dostava za iznose veće od KM 800.

S narudžbenicom u vrijednosti od KM 800 ili više, dostavit ćemo vam lampe besplatno! Narudžbe koje su napravljene prije 22.00 uur će biti poslane isti dan.

Politika vraćanja u roku od 30 dana

Ponekad se desi da niste potpuno zadovoljni proizvodom. Tada ga, naravno, možete vratiti. Rado ćemo se pobrinuti za to. Možete vratiti svoju kupovinu u roku od 30 dana od isporuke.

Set od 5 E27 LED sijalica 240V 7W 500lm A60 Smart Light

11.900,00 KM 9.200,00 KM
this price may change in 4 days
Inkl. PDV

Ovaj proizvod ispunjava uslove za besplatnu dostavu

Trebate pomoć?

Naš tim je na raspolaganju 5 dana dana u sedmici.

Svake sedmice naše cijene mogu se mijenjati zbog dostupnosti zaliha i prodaje prethodne sedmice. Cijene se stoga mogu povećati ili smanjiti, ali također mogu ostati iste kao prije. Dan kada će cijena biti ponovno postavljena označen je brojem dana naveden


Lampaisvjetlo navodi uštedu uvijek na osnovu preporučene cijene. Ova preporučena cijena (MSRP) je preporučena maloprodajna cijena proizvoda od strane proizvođača. Lampaisvjetlo navodi preporučenu cijenu kao referentnu cijenu.

Detalji

Ova LED lampa nije samo LED lampa. Ova lampa je pametno svjetlo od 7 vati. Sa ovom lampom možete odabrati više RGB boja kako biste odredili pravu atmosferu za svoju sobu. Lampom se lako upravlja sa pametnim telefonom, pametnim satom i tabletom. I iOS i Android. Potrebno je napraviti samo bluetooth vezu i svaka lampa je individualno podesiva. Od tople bijele do romantične crvene, sa ovom LED lampom određujete pravu atmosferu! Sada još jeftinije u setu od 5 izvora svjetlosti!

Više informacija

Više informacija
Detalji o proizvodu 
Broj artikla02075
ArmaturaE27
Mogućnost prigušivanjaNema mogućnost prigušivanja
Kelvin2.700 K - 0 K
Opće 
EAN08718881065613
BrendCalex
Sizes & Weight 
Opšte dimenzijePrečnik 6 cm

Usluga i povrati

Usluge Usluge

Ovdje smo za tebe da stvorimo više prostora za atmosferu. Zato dobijaš 30 dana period razmišljanja pri kupovini, svi naši proizvodi dolaze sa garancijom, i lako smo dostupni 5 dana dana u sedmici.

Povrati Povrati

Ako niste zadovoljni narudžbom, možete nam je vratiti. Imate 30 dana za potpuni ili djelomični povrat narudžbe.

Imate 30 dana za potpuni ili djelomični povrat narudžbe.[email protected].

  • Besplatna dostava od KM 800
  • 30 dana besplatnog povrata

Pitanja o proizvodu

Još uvijek nema pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!