Uvjeti i odredbe - Društveni mediji

WOW, lijepo je vidjeti kako s nama na društvenim mrežama dijeliš trenutak ugođaja svjetla lampe! Sigurni smo da možemo inspirirati druge vašom fotografijom! Stoga bismo rado upotrijebili vašu fotografiju. Da bismo to učinili, potrebno nam je vaše dopuštenje. Odgovorit ćemo ispod vaše fotografije s pitanjem smijemo li upotrijebiti vašu fotografiju, i a ako je to u redu, bilo bi sjajno kada biste mogli odgovoriti hashtagom . 

Na što pristajete?

Budući da smatramo da je vaša fotografija tako inspirativna, voljeli bismo je podijeliti s našim obožavateljima! Ako odgovorite na naš zahtjev za pristanak, pristajete na sljedeće:

 • Sadržaj možemo dijeliti na svim našim kanalima društvenih medija. Primjerice: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn i YouTube.
 • Sadržaj možemo koristiti za naše oglase na mreži, naš bilten putem e-pošte i druge načine izražavanja na mreži.
 • Možemo koristiti sadržaj na svim domenama pod QLF holdingom. Prava su dodijeljena svim subjektima ili pravnim subjektima koji su izravno ili neizravno povezani s tvrtkom Lampenlicht BV.
 • Sadržaj možemo koristiti u našim izvanmrežnim medijima, na primjer na letcima i banerima.
 • Vi se odričete bilo kakvih potraživanja honorara ili drugih naknada u vezi s vašim sadržajem ili izvedenim radovima.
 • Vi zadržavate svoja prava osobnosti. U nastavku možete pročitati više o svojim pravima osobnosti i kako ih koristiti.
 • Dajete nam neisključivo komercijalno pravo na distribuciju i reprodukciju sadržaja putem naših usluga ili usluga trećih strana u komercijalne svrhe. Za to nema ograničenja.

Nema pristanka/izbriši fotografiju?

Ne želite da vašu fotografiju koristimo za naše kanale? Onda ne morate ništa učiniti. Ako ne odgovorite s nećemo koristiti vašu fotografiju. Jeste li dali dopuštenje, a sada ste se predomislili i ne želite da više koristimo vašu fotografiju? Ako je tako, pošaljite e-poštu na [email protected].

Korištenje prava osobnosti

Imate sljedeća prava osobnosti:

 • Možete zatražiti da uključimo vaše ime (ime i/ili prezime ili naziv profila na društvenim mrežama).
 • Možete nas zamoliti da uopće ne mijenjamo vaš sadržaj (na primjer, ne primjenjujemo filtre ili ne izrezujemo fotografiju).
 • Možete od nas tražiti da ne koristimo vaš sadržaj na određenim (društvenim) medijskim kanalima ili platformama koje spominjete.
 • Možete izmijeniti svoj sadržaj i zatražiti od nas da koristimo izmijenjenu verziju.

Ako želite koristiti jedno ili više svojih prava osobnosti, možete poslati e-poruku na [email protected]. Zatim ćemo dati sve od sebe da udovoljimo vašem zahtjevu. U protivnom ćemo vaš zahtjev protumačiti kao povlačenje pristanka i o tome vas obavijestiti.

Zaštita vaše privatnosti i osobnih podataka

Vaše fotografije mogu se smatrati osobnim podacima. Ako nam date dopuštenje za korištenje vaših fotografija na način koji tražimo, vaše je dopuštenje također temelj zakona o privatnosti za obradu vaših fotografija. Svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na [email protected]. Tada ćemo prestati dalje dijeliti vaše fotografije i ukloniti ih s naših društvenih medija i internih sustava. Povlačenje vašeg pristanka odnosi se samo na buduće upotrebe vaše fotografije, a ne na prethodne upotrebe koje su se već dogodile uz vaš pristanak. Na primjer, ako su letci ili baneri već ispisani i distribuirani ili su bilteni poslati, to ne možemo poništiti.

Kako nastavljamo štititi vašu privatnost i osobne podatke te koja prava imate u tom pogledu možete pročitati u našoj Izjavi o privatnosti i kolačićima.