Komercijalna rasvjeta

Kao poslovni kupac, imat ćete koristi od posebnih ponuda, ekskluzivnih popusta i uvijek ćete platiti najnižu cijenu na lampaisvjetlo. Naša QAZQA Professional kolekcija je također posebno prilagođena poslovnim kupcima. Ova rasvjeta je ekskluzivna za poslovne kupce, a lako se instalira.Zašto komercijalno naručiti?

  • Uvijek najniža cijena! - Kao poslovni kupac uvijek plaćate najnižu cijenu na lampaisvjetlo, uz ekskluzivne popuste. Ako je promotivni popust na lampaisvjetlo veći od standardnog popusta, dodat će mu se dodatni popust kako biste dobili dobru maržu pri svakoj narudžbi.
  • Ekskluzivni popust na kolekciju QAZQA Professional - Ova linija proizvoda u potpunosti je prilagođena potrebama naših poslovnih partnera. Na primjer, proces instalacije je izuzetno jednostavan, a linija se sastoji od širokog izbora (ugradnih) reflektora i rasvjete na stazi. QAZQA Professional je van uobičajenih ponuda za lampe, ali vaš popust kao poslovnog kupca i dalje važi.

*Objašnjenje našeg bonusa lojalnosti za poslovne kupce pogledajte ovdje!

 

 

 


Suština korporativne rasvjete

Dobra poslovna rasvjeta ključna je za korporativni imidž. U lampaisvjetlo smo svjesni da svaki sektor ima različite potrebe i da to također utiče na izbor rasvjete. Bilo da se radi o poslovnim zgradama, ugostiteljskim objektima, profesionalnoj vanjskoj rasvjeti ili uslužnim i trgovačkim preduzećima. Naš širok asortiman proizvoda osigurava da je naša rasvjeta prikladna za svaku poslovnu upotrebu. I funkcionalno i uljepšavanje atmosfere.

 

Ovisno o vrsti prostorije (i dimenzijama, i interijeru i stilu ovog prostora), važno je uzeti u obzir niz stvari. Plan rasvjete je posebno odlučujući. Gdje i koliko svjetlosnih tačaka je postavljeno je osnova za upotrebljivost prostorije. Za okruženje pogodno za rad, dovoljno lumena je također važno, dok se ugostiteljstvo uglavnom vrti oko privlačne atmosfere. Ako je potrebno, naš tim konsultanata za tehničko osvjetljenje može pružiti podršku u izradi plana rasvjete i/ili izboru komercijalne rasvjete.

 

Fokusirajte se na održivost

I za zaposlene i za kupce, održivost je sve više odlučujući faktor kada je u pitanju izbor određene organizacije. Rasvjeta može doprinijeti tome fokusiranjem na održivu LED rasvjetu. Naročito kada organizacija još uvijek koristi halogene ili sijalice sa žarnom niti, tu se mogu postići prednosti. Ako se LED rasvjeta već koristi, može se odabrati pametna integracija kako bi se dodatno smanjila potrošnja energije. Ova svjetla se mogu automatski uključiti i isključiti, mogu se kontrolisati na daljinu i mogu se integrisati s drugim pametnim uređajima. Ovo omogućava da se svime centralno upravlja.

 

QAZQA Professional

Naša QAZQA Professional linija uključuje široku paletu rasvjete na stazi, kao i ugradnih i nadgradnih reflektora. Savršeno za dodavanje akcentnog osvjetljenja ili za kreativan rad s indirektnim svjetlom. Kao poslovni kupac, imat ćete koristi od ekskluzivnih popusta na QAZQA Professional proizvode!


  • Uvijek najniža cijena!
  • Ekskluzivni popust na QAZQA Professional